Maandag 1 oktober GKf avond.

Jaap van den Beukel.jpg

Op deze avond zijn er 3 fotografen die vertellen over hun werk. Zelf zal ik naast m'n fotografie ook iets vertellen over m'n filmproject waar ik 6 jaar mee bezig ben geweest.
Mocht je het leuk vinden om ook te komen meld je dan even aan bij lizet@dupho.nl

Robin Butter, Jaap van den Beukel en John van Hamond 
Inloop 19.30u, start om 20.00u. 
Locatie Het Veem, Van Diemenstraat 412, 1013 CR Amsterdam.

Meer info:
Maandag 1 oktober aanstaande organiseren Dolph Kessler, Bert Verhoeff en Vivian Keulards weer een DuPho-GKf avond. Deze keer presenteren drie nieuwe en getalenteerde leden hun werk. Robin Butter, Jaap van den Beukel en John van Hamond zullen deze avond vertellen over hun projecten en zichzelf. Uiteraard onder het genot van mooie beelden. Het belooft een mooie avond te worden! Robin Butter is conceptueel documentair fotograaf. Ze verkent culturele fenomenen in een omgeving die vreemder lijkt dan fictie. Robin onderzoekt het gedrag van onze Westerse maatschappij, maar ook haar eigen gedrag en wat dit zegt over onze samenleving. Ze beschrijft haar werk als lelijk, grappig én serieus. Haar boek ‘it takes my mind off things’ werd op diverse plekken in binnen- en buitenland getoond. 
Jaap van den Beukel heeft in het verleden veel opdrachtwerk uitgevoerd voor diverse (inter)nationale bedrijven en reclame- en ontwerpbureaus. Als reactie op een lange drukke periode van werken nam hij een sabbatical en ging met zijn gezin in Barcelona wonen. Daar ontwikkelde hij een andere stijl van fotografie en dat resulteerde in een reeks nieuwe projecten, die te omschrijven zijn als geënsceneerde reportage. De interesse in sociale onderwerpen en de hang naar reportage krijgt een plek in zowel zijn fotografie als zijn films. Beiden komen aan bod deze avond. 
John van Hamond is documentaire fotograaf en fotojournalist en werkt oa met regelmaat in opdracht voor de Volkskrant. Als documentairemaker richt hij zich momenteel op twee eigen projecten. Zo is hij nog steeds met regelmaat in een volksbuurt van Den Bosch te vinden, een onderwerp waarmee hij in 2016 afstudeerde aan de Fotoacademie. En hij fiets al een tijd mee met Andreas in Den Bosch. Andreas is dakloos, maar bewust. Hij komt graag meer vertellen over deze pakkende onderwerpen.

Na afloop drinken we nog gezellig een borrel of ‘n glaasje fris met ons allen. Wees welkom! 
Aanmelden bij lizet@dupho.nl