"Farmer is searching for a farmer"

"Farmer is searching for a farmer". Jan Saaltink and his wife Truus are living in the east of Holland.  A reportage about the future of their farm for Rabobank.

'Maar ik stop niet' documentaire

Gisteren de premiere van de docu 'Maar ik stop niet' in Kino in Rotterdam. Vandaag de uitzending ... Een documentaire over 70+ ers die niet stoppen met werken. Met o.a. de 72 jarige Rotterdamse kapitein Aad Hagenaars op weg met zijn schip van Rotterdam naar Abu Dhabi. Dit is een film van Pascale Korteweg en Marlyn van Erp. 1,5 Jaar lang mocht ik het camerawerk doen. Te zien vandaag om 17.00 bij RTV Rijnmond (bij Ziggo kanaal 710, KPN kanaal 513). Online op www.maarikstopniet.nl

'Maar ik stop niet'

Eindelijk is het zover! Onze docu 'Maar ik stop niet' is klaar. Zondag 4 juni op RTV Rijnmond om 17.00 uur.